Feest-DJ's

Feest-DJ Knokke - Disco Amigo

Op zoek naar een D.J.? Die heb je nu gevonden!

Bart De Graaf was op zijn veertiende al bezeten door muziek. Met zijn radiootje op de  fiets reed hij naar de Zeedijk in Knokke en staarde over het water in de hoop om het schip van de Radio Piraat Mi Amigo aan de horizon voor anker te zien liggen. Radio Mi Amigo, een naam die diepe indruk zou nalaten. In 1981 begon zijn loopbaan als DJ.  Eerst in de discotheken in en rondom Knokke-Heist: The King, Xenon, El Gringo, de Femina ... Rond deze tijd staken de lokale (vrije) radio's de kop op. De Mi Amigo microbe stuurde hem aan om ook op antenne te gaan. Muziek en radio werden nog een grotere passie die hem nooit meer zouden loslaten. Het een was met het andere verweven. Toen kwam de eerste vraag of hij een feestje kon draaien als "roadshow" DJ. Het hek was van  de dam, het ene feest volgde op het andere. Het terrein werd uitgebreid van binnen- naar buitenland. Maar er was één probleem. Onder welke naam zou hij werken. Bart De Graaf was min of meer al een begrip geworden in korte tijd, maar... hij had een echte naam nodig voor de mobiele disco. De herinnering aan de legendarische radiopiraat kwam weer voor de geest.

Bart De Graaf is, als het op sound and light aankomt, een perfectionist. Dat is te merken aan de uitrusting waar hij mee op stap gaat. Het  beste is net goed genoeg. Meyer Sound voor het geluid en Martin voor de verlichting. Tijdens de voorbije jaren heeft hij alle mogelijke muziekgenres meegemaakt en heeft die ook in zijn collectie. Hij ruikt een hit als het  nummer nog door niemand gekend is. Hij voelt zijn publiek als geen ander aan en weet instinctief waarop en hoe het zal reageren. Muziek draaien begon als een hobby, het werd een passie en het is al jaren zijn job. De woorden van John Miles zijn voor niemand meer toepasselijk dan voor Bart De Graaf.

Music was my First Love And it will be my Last Music of the Future and Music of the Past

Disco Amigo

Vakgebieden: dj feest

Disco Amigo contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Disco Amigo. Commeriƫle berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.