feest-DJ's Lier | daddy4dj
feest-DJ's Lier | daddy4dj
feest-DJ's Lier | daddy4dj
feest-DJ's Lier | daddy4dj
feest-DJ's Lier | daddy4dj

Feest-DJ Lier - daddy4dj

Ambiance voor jong én oud(er) is ons handelsmerk op familiefeesten. Ook draaien we dikwijls op verjaardagsfeestjes van 30-ers, en ouder, met de absolute toppers van de 70s tot hedendaags: Disco, Latin, Jive en Swing, Rock, R&B, Trance, House, ook met "foute" muziek indien gewenst... En dit alles voor publiek van 50 tot 400 personen.

Er is een uitgebreide muziekkeuze, in elkaar gemixt en overgoten met passende lichteffecten volgens de nieuwste technologie, ambiance verzekerd tot in de vroege uurtjes… Een ruime dansvloer is ten zeerste aan te raden !

En dit alles hoeft niet duur te zijn… momenteel volledige muziek- en lichtinstallatie inclusief ervaren DJ (met Sabam licentie) vanaf 350 euro all in voor 5u muziek.. Indien geïnteresseerd, laat dan gerust weten wanneer, waar, hoelang, hoeveel gasten en dan maak ik een offerte voor u op maat. Ter voorbereiding van het feest overlopen we eerst samen grondig het programma, je muziekvoorkeur, eventuele andere wensen, en maken we duidelijke afspraken.

Vele klantenreferenties zijn beschikbaar !


Tot gauw ?

PS: Wij zijn actief in de regio Lier, Wilrijk, Mechelen, Vilvoorde, Antwerpen, Sint Niklaas, Kalmthout, Brasschaat, Stabroek, Turnhout, Geel, Aarschot, Leuven,...

daddy4dj

Vakgebieden: dj feest, dj trouwfeest

daddy4dj contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar daddy4dj. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.